nardep-vid-slugi-narodu-rozpoviv-yak-potrapiv-pid-obstril-na-donbasi

Нардеп від "Слуги народу" розповів, як потрапив під обстріл на Донбасі

 • 15046 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Народний депутат з фракції "Слуга народу" Олексій Леонов потрапив під обстріл на Донбасі. Про це сам нардеп написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Повертаюся з Донбасу і мені є що розповісти з перших вуст... Звичайно, я уявляв, у яких складних умовах наші хлопці стоять на передовій. Але саме ця поїздка допомогла побачити все своїми очима: ночували в землянках, пересувалися на військовому транспорті, виходили на позиції. Не було ніяких привілеїв! Тепер ми точно знаємо, які існують проблеми в зоні бойових дій і розробляємо стратегію щодо їх усунення", - зазначив він.

Окрім цього, він розповів хронологію подій, які відбувалися на Донбасі.

"Коротка хронологія подій: по прибуттю на місце розділилися на групи по 10 осіб. Потрапив в "54 бригаду". Вибрав позицію на найближчу добу. Відправився в найбільш небезпечну зону, де ворог максимально близько (відстань до противника близько 130 метрів). На місці нас розділили по одному. Ніч провели з нашими військовими на позиції. За час перебування по нашій позиції було випущено 4 снаряди: два рази з підствольного гранатомета і два рази з РПГ. Слава богу, всі живі", - додав нардеп.

Леонов зазначив, що "військові кажуть, що провокації відбуваються щодня".

Нагадаємо, член депутатської фракції політичної партії "Слуга народу" Мар'яна Безугла розповідала, що мета подорожі на Донбас - комунікація з військовими і місцевими жителями.

За інформацією УНН, на участь в поїздці, яка тривала два дні, зареєструвалися близько 100 народних обранців.

Також Безугла повідомляла, що подорож народних депутатів від "Слуги народу" на Донбас можна трактувати як виїзне засідання фракції з актуальних питань Східного регіону.

Відзначимо, що 22 жовтня з робочою поїздкою Донбас відвідав Президент Володимир Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У ЗСУ за добу виявили понад 140 нових випадків COVID-19

     • 10650 переглядiв