nardep-vid-slugi-narodu-zaproponuvav-naklasti-sanktsiyi-na-prorosiyskogo-bukmekera-1xbet-a-aktivi-natsionalizuvati

Нардеп від “Слуги народу” запропонував накласти санкції на проросійського букмекера 1xBet, а активи - націоналізувати

 • 230831 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Народний депутат від “Слуги народу ”, член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський запропонував накласти санкції на проросійського букмекера 1xBet, всі сайти-дзеркала якого, попри анулювання ліцензії, і досі доступні для українських гравців: на них можна робити ставки, грати в онлайн-казино та ігри, передає УНН.

Цитата

“Якщо у цієї компанії (1xBet - ред.) є якісь активи, які можуть бути використані для України - їх треба конфісковувати націоналізовувати тощо та накладати санкції на компанію, якщо немає інших варіантів”, - повідомив член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Додамо

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей ще не знайшла підстав аби ініціювати введення санкцій проти букмекерської контори 1xBet.

Раніше у Комісії загалом не бачили російського сліду букмекерської контори 1xBet, якій вони видали ліцензії для роботи в Україні вже під час повномасштабного вторгнення росії.

Однак після особистого доручення Президента України Володимира Зеленського та листа від Бюро економічної безпеки, в якому повідомлялося про зв’язок букмекера з країною-агресором, у КРАІЛ врешті решт анулювали ліцензії букмекеру.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Запоріжжі та на Дніпропетровщині пролунали вибухи

     • 421590 переглядiв