nardep-yatsenko-piaritsya-na-problemakh-zi-svitlom-v-umani

Нардеп Яценко піариться на проблемах зі світлом в Умані

 • 308502 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Народний депутат Антон Яценко заявляє, що допомагає вирішити проблему з відсутністю електропостачання в Умані. Разом з тим уманці у соцмережах зазначають, що світла у багатьох жителів так і немає, передає УНН.

Деталі

Проблеми з електропостачанням Яценко використав, аби вкотре кинути звинувачення у бік своєї колишньої помічниці, а нині мера Умані Ірини Плетньової. Разом з тим, у своєму пості в Facebook нардеп заявив, що за його сприяння вдалося покращити ситуацію з енергопостачанням. Мовляв, енергетики включили лінію, що дозволила заживити частину Черкаської області. Однак уманці зазначають, що світла у багатьох так і немає.

Цитата

У соцмережах пишуть: “Де та запітка-підпитка? Покращення немає. Так нічого і не стало краще. Антон, ти балабол. Сидів би там і мовчав”, “Серйозно??? Виключили в 9.55, і все, світла немає... Шевченка, біля автовокзалу. Не смішіть”, “Біля ринку цілий день немає світла! Обіцяних графіків немає, як можна з дитиною цілий день сидіти без світла?”.

Додамо

Напередодні голова Черкаської ОВА Ігор Табурець оголосив про “енергетичну тривогу” в області. За його словами, складною залишається ситуація саме в Уманському районі. Через обстріл росіянами енергооб'єктів “Укренерго” значно знизив постачання електроенергії на підстанцію в Умань, і її використовують в першу чергу для лікарень, підприємств водопостачання та водовідведення. А вже залишки розподіляють між населенням, через що скласти графіки відключень доволі складно. Табурець зазначив, що до понеділка ситуація має покращитися.

Заступник уманського міського голови Олег Ганіч повідомив, що нині місто забезпечене електроенергією лише на 20%.

Нагадаємо

З початком повномасштабної війни народний депутат Антон Яценко зник з Черкаської області, від якої він пройшов до парламенту. Не бачили його і у Верховній Раді, зокрема, він пропустив голосування за введення режиму воєнного стану в Україні. Його зникнення пов’язують з приїздом в Україну колишнього очільника Черкаської ОДА та “ексрегіонала” Сергія Тулуба, який втік з України у 2014 році.

Повернувшись на Черкащину, нардеп розгорнув активну боротьбу проти місцевої влади, у тому числі голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця та мера Умані Ірини Плетньової.

Нерідко у своїх звинуваченнях Яценко спирається на хибну інформацію. Так нардеп звинуватив владу Умані у розкраданнях на туристичному зборі від хасидів, спираючись на хибні розрахунки. 

А у звинуваченнях у бік Табурця посилався на відео блогера, якого раніше викривали на фейках. 

Українські Національні Новини

Політика