nardep-yatsenko-pidburyuye-ukrayintsiv-porushuvati-zaboroni-voyennogo-stanu

Нардеп Яценко підбурює українців порушувати заборони воєнного стану

 • 302523 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Народний депутат Антон Яценко закликав жителів Умані вийти на мітинги проти місцевої влади, що заборонено під час воєнного стану. З таким проханням він звернувся у своєму відео на Facebook, пише УНН.

Деталі

У відеозверненні Яценко вкотре накинувся зі звинуваченнями та образами на мера Умані Ірину Плетньову, її заступника Олега Ганіча та місцевого політика Андрія Дикуна. Наприкінці відео нардеп послав своїх політичних опонентів вслід за російським кораблем, а людей закликав виходити на вулиці.

Цитата

“Я пропоную все ж таки виходити на вулиці та відстоювати наші права та права наших дітей”, - звернувся до уманчан Яценко.

Зазначимо, 24 лютого після повномасштабного вторгнення росії в Україні було введено режим воєнного стану, який, зокрема, передбачає заборону на проведення мирних зборів, мітингів, демонстрацій та інших масових заходів.

Нагадаємо

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну народний депутат Антон Яценко, який раніше також був членом “Партії регіонів”, “зник з радарів”. Його не бачили на рідному окрузі в Умані, а також він був відсутній у Верховній Раді під час голосування за впровадження воєнного стану в Україні.

Черкаський політик Андрій Дикун розповів, що у той самий час говорили про приїзд в Україну колишнього очільника Черкаської ОДА та “ексрегіонала” Сергія Тулуба, який втік з України у 2014 році.

Після повернення до Умані Яценко розгорнув боротьбу проти місцевої влади на Черкащині. Зокрема, нардеп ініціював кілька кримінальних справ проти голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця. 

Українські Національні Новини

Суспільство