nardep-zayaviv-pro-neobkhidnist-demonopolizatsiyi-rinku-loterey

Нардеп заявив про необхідність демонополізації ринку лотерей

 • 7276 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Монополізація ринку лотерей є неприйнятною для України. Про це в коментарі УНН заявив народний депутат Микола Княжицький, коментуючи інформацію у ЗМІ про спроби чиновників створити лотерейного монополіста в особі “Української національної лотереї”.

“Я не аналізував ринок, але я цілком допускаю, що компанія "УНЛ" може бути монополістом. Це не припустима ситуація, ринок повинен бути демонополізований у цивілізований спосіб”, - зазначив він.

М.Княжицький також прокоментував введення санкцій проти конкурентів “УНЛ”, які й розцінюються у ЗМІ як інструмент зачистки ринку.

“Наскільки я пам’ятаю, у нас було три ліцензії, видані “УНЛ”, “Патріот” і “М.С.Л.”. І ці три ліцензії ніхто не скасовував.

Проти двох операторів введено санкції, і не завжди санкції вводяться справедливо. Принаймні, щодо “М.С.Л.” я вважаю, що це лобістське рішення, яке не має жодного відношення до реальності.

А по-друге, санкції ж не забороняють працювати. Вони просто обмежують її, але не забороняють тому у нас по – суті три ліцензії. Але ж монополізація випливає не лише з ліцензій, а з кількості місць де можна грати, та інших багатьох факторів”, - зауважив М.Княжицький.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, український лотерейний ринок нині перебуває в занепаді. Чиновники намагаються монополізувати його під одного учасника, а саме “Українську національну лотерею”, яка водночас є фігурантом кримінального провадження та підозрюється поліцією у проведенні азартних ігор під виглядом лотерей.

Лобістом “Української національної лотереї” ЗМІ називають народного депутата від БПП О.Третьякова.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На місці ДТП за участю сестри Н.Савченко працювали слідчі

     • 17305 переглядiв

    А.Парубій поновив роботу парламенту після перерви

     • 6538 переглядiв

    В Маямі пройшов один з найбільших у світі ЛГБТ-парадів

     • 14212 переглядiв

    Трьох поранених бійців АТО доставили до Дніпра

     • 10982 переглядiв