nardep-zayavlyaye-pro-informatsiynu-ataku-na-klichka-z-boku-zabudovnika

Нардеп заявляє про інформаційну атаку на Кличка з боку забудовника

 • 5261 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Забудовник, з яким Київ раніше розірвав договір оренди ділянки землі на Осокорках, почав в соціальних мережах та ЗМІ кампанію "чорного піару" проти мера столиці Віталія Кличка. Про це повідомив народний депутат і радник київського міського голови Дмитро Білоцерківець в соціальній мережі Facebook , також інформацію підтвердило наше розслідування, передає УНН.

"Поки місто в судах відстоює свою позицію і робить все, щоб не допустити спроб" Контактбудсервіс "і банку" Аркада "вести будівельні роботи на території Осокорків, забудовник намагається" пограти "в" чорний піар ", - заявив парламентарій.

Він нагадав, що Київрада розірвала договір про оренду земельної ділянки через борг в десятки мільйонів гривень і збурень місцевих жителів, які виступили проти будівництва житлового комплексу на заповідних озерах.
За словами нардепа, в соціальних мережах організовують інформаційну атаку проти київської влади.

Білоцерківець також виклав скріншоти однакових постів в соціальній мережі, де у всіх бідах забудовника звинувачується міська влада.

"Текст - слово в слово, і фото цих публікацій однакові, а значить легко припустити, що адмінам груп просто заплатили за публікації", - припустив радник мера.

Також він попередив киян, що забудовник продовжує продавати квартири в житловому комплексі, який не буде побудований.

"Забудовник" Контактбудсервіс "і банк" Аркада "почали демпінгувати і терміново продавати квартири в віртуальних і неіснуючих будинках проекту" патріотики на озерах ", - впевнений Дмитро Білоцерківець. За його словами це робиться, для того щоб втягнути в проект якомога більше вкладників і потім боротися за легалізацію проекту.

Редакція провела перевірку наявності в соцмережах публікацій, скріншоти яких розмістив нардеп, і дійсно знайшла їх в зазначених групах. У той же час ми не беремося стверджувати, що їх розміщення сприяв саме забудовник.











Нагадаємо, що 77 депутатів Київради проголосували за те, щоб розірвати договір із забудовником ЖК "патріотики на озерах".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП