nardep-zvernuvsya-do-nabu-ta-sap-schob-pokarati-golovu-chernigivskoyi-ova-chausa-za-vikoristannya-dzhipa-peredanogo-dlya-armiyi-v-osobistikh-tsilyakh

Нардеп звернувся до НАБУ та САП, щоб покарати голову Чернігівської ОВА Чауса за використання джипа, переданого для армії, в особистих цілях

 • 217584 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Народний депутат Гео Лерос звернувся до НАБУ та САП з проханням відкрити кримінальну справу та покарати голову Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса за використання джипа, виділеного на потреби армії, в особистих цілях. Про це нардеп повідомив на своєму каналі у Youtube, передає УНН.

«Голова Чернігівської обласної військової адміністрації Чаус їздить елітним позашляховиком. Але він заїхав до автосалону, вибрав собі Hyundai Palisade вартістю понад 2 мільйони гривень, повісив туди чорні номери, і тепер катається з одного кабака в інший», - повідомляє Лерос.

Нардеп вже написав до антикорупційних органів з проханням розслідувати використання Чаусом позашляховика, переданого на потреби армії, в особистих цілях.

«Я звернувся до НАБУ та САП з проханням відкрити кримінальну справу та покарати цього чорта», - резюмував нардеп.

Українські Національні Новини

Політика