nardepi-ne-pidtrimali-postanovu-pro-skasuvannya-ukhvalenogo-zakonu-pro-deofshorizatsiyu

Нардепи не підтримали постанову про скасування ухваленого закону про деофшоризацію

 • 21670 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Верховна Рада України не підтримала проект постанови, яким передбачалося скасування рішення про прийняття в цілому законопроекту №1210 про внесення змін до Податкового кодексу щодо деофшоризації, передає кореспондент УНН.

Так, за ініціативою кількох народних депутатів пропонувався до розгляду проект постанови №1210-П про скасування рішення ВРУ про прийняття в цілому як законпроекту закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві. Відповідний проект постанови підтримали 84 народних депутатів України, відтак він був схвалений.

Відтак, у голови ВРУ Дмитра Разумкова з’явилася можливість підписати законопроект та направити його на підпис до Президента України Володимира Зеленського.

Проект Закону №1210 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві передбачає запровадження міжнародних стандартів податкового контролю.

Додамо, парламентарі голосували при заблокованих трибуні та президії.

Нагадаємо, парламентарі 16 січня 2020 року ухвалили в цілому законопроект №1210 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків щодо деофшоризації.

Українські Національні Новини

Політика