nardepi-planuyut-provesti-dekilka-rotatsiy-u-komitetakh

Нардепи планують провести декілька ротацій у комітетах

 • 11776 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Окрім заміни голови парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдана Яременка, народні депутати планують зробити ще декілька ротацій у комітетах. Про це повідомив в кулуарах Ради голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає кореспондент УНН.

"Для того, щоб когось в комітеті поміняти, треба проголосувати в Раді, але ми хочемо ще декілька ротацій серед комітетів зробити, по результатах голосування вчора. У нас, наприклад, є люди, які кажуть, що вони великі працівники, але не відвідують взагалі засідання комітетів і займають місця. Я вважаю, що такі люди, які багато кажуть, а небагато працюють, де вони повинні знаходитися – в комітеті свободи слова. Я думаю, що це буде завтра, завтра побачите", - відповів Арахамія на питання, чому голова комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко досі займає посаду і працює в комітеті.

Нагадаємо, фракція "Слуга народу" планує провести праймеріз щодо обрання нового голови комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва на зміну Богдану Яременку, звільненому через секс-скандал.

Українські Національні Новини

Політика