nardepi-podaruvali-novomu-premyeru-shmigalyu-kota-u-mishku

Нардепи подарували новому прем'єру Шмигалю кота у мішку

 • 15674 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Новопризначеному Прем'єр-міністру України Денису Шмигалю народні депутати подарували кота у мішку, на що відреагував голова ВР Дмитро Разумков словами, що іграшкам місце у дитячому будинку. Це відбулося під час позачергового засідання Ради, передає кореспондент УНН.

“Ми проголосували перший уряд без представлення, без програм, без розуміння як рятувати країну, зробили експеримент на шість місяців. Сьогодні нам пропонують той самий експеримент, але з іншими котами у мішку, більш досвідченими… пане Прем’єр-міністр, ми вам подаруємо кота в мішку, і хочемо, щоб ви вийняли своїх котів з мішка, і показали українським громадянам”, - сказала нардеп від фракції “Голос” Юлія Клименко.

Так, вона вийняла з мішка м’яку іграшку кота та подарувала Шмигалю з проханням представити окремо кожного майбутнього міністра.

“Я думаю, що дитячим іграшкам було б краще в дитячому будинку, наприклад, ви можете це зробити. Вибачте, але я думаю це було б правильно”, - сказав голова ВРУ Дмитро Разумков.

Як повідомляв УНН раніше, Верховна Рада підтримала кандидатуру Дениса Шмигаля на посаду Прем’єр-міністра України.

Українські Національні Новини

Політика