nardepi-predstavlyat-proekt-zakonu-pro-nezakonne-zbagachennya-za-2-3-tizhni

Нардепи представлять проект закону про незаконне збагачення за 2-3 тижні

 • 7700 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Народні депутати із правоохоронного комітету представлять свій проект закону щодо відповідальності за незаконне збагачення за 2-3 тижні. Про це повідомив глава комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, член фракції "Батьківщина" Андрій Кожем'якін під час погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

"Група працює, ми вже напрацювали на 70% пропозиції до законопроекту щодо кримінальної відповідальності за незаконне збагачення. Ми будемо доповідати, через 2-3 тижні матимемо перший результат", - зазначив нардеп.

При цьому він додав, що закон, прийнятий 26 січня, про кримінальну відповідальність за поставлення неякісної зброї і техніки до ЗСУ заблокований. Крім того, закон про кримінальні проступки від 7 грудня 2018 року ще досі не підписаний Президентом.

Нагадаємо, 26 лютого Конституційний Суд України скасував статтю Кримінального кодексу про незаконне збагачення.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила всі 65 проваджень за визнаною неконституційною статтею щодо незаконного збагачення. Про це повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, а також оприлюднила повний список закритих справ.

Як повідомляв УНН, Євросоюз готовий співпрацювати з відповідним комітетом Верховної Ради для вирішення питання щодо скасування Конституційним судом закону про незаконне збагачення.

Українські Національні Новини

Політика