nardepi-priznachili-parlamentski-slukhannya-schodo-zemelnoyi-reformi-na-4-grudnya

Нардепи призначили парламентські слухання щодо земельної реформи на 4 грудня

 • 10806 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Парламентарі ухвалили рішення про проведення слухань у Верховній Раді України на тему земельної реформи 4 грудня. Відповідне рішення підтримали 318 народних депутатів, передає кореспондент УНН.

Проект Постанови 2251 про проведення парламентських слухань на тему: "Земельна реформа: вітчизняна модель обігу земель сільськогосподарського призначення" (4 грудня 2019 року) направлений на привернення уваги органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, політичних партій, громадськості, експертного середовища до проблемних питань обігу земель сільськогосподарського призначення в Україні.

Завданням слухань є залучення до обговорення вітчизняної моделі обігу земель сільськогосподарського призначення представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, аграрних асоціацій, громадських організацій, профільних міжнародних організацій, науковців, експертів, власників та користувачів земель сільськогосподарського призначення, політиків та широкої громадськості.

На думку авторів ініціативи, проведення парламентських слухань сприятиме виробленню державної політики у сфері законодавчого забезпечення обігу земель сільськогосподарського призначення в Україні.

Нагадаємо, нещодавно в Україні запустили інформаційний ресурс, який дає відповіді на актуальні запитання щодо земельної реформи в Україні.

Українські Національні Новини

Політика