nardepi-sogodni-planuyut-rozglyanuti-zvit-tsk-ta-vidstavku-klimkina

Нардепи сьогодні планують розглянути звіт ТСК та відставку Клімкіна

 • 9854 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Сьогодні нардепи планують продовжити розгляд поправок до проекту Виборчого кодексу, розглянути звіт ТСК та відставку Павла Клімкіна з посади очільника МЗС, передає УНН.

Також народні обранці планують у першому читанні розглянути Проект Закону про правовий статус і соціальні гарантії осіб, які незаконно позбавлені волі, заручники, або засуджені на тимчасово окупованих територіях України та за її межами.

Проект Постанови про Заяву Верховної Ради України з приводу відновлення повноважень делегації Російської Федерації у Парламентській Асамблеї Ради Європи - планують внести до порядку денного та підтримати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Профільний комітет повернув на доопрацювання законопроект про дематюкацію

Так само хочуть зробити щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження основ фінансової прозорості електронних засобів масової інформації, проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" щодо удосконалення механізмів забезпечення прозорості власності аудіовізуальних (електронних) засобів масової інформації, проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2019 рік" щодо збільшення видатків за бюджетною програмою "Реструктуризація вугільної галузі".

Парламентарі також планують ратифікувати проект Закону про ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ВР зареєстрували законопроект про довічне ув'язнення службових осіб

А у другому читанні у Раді мають намір розглянути проект Закону про військове капеланство, проект Закону про режим спільного транзиту.

У ВР також сьогодні планується звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів та розгляд питання про звільнення Клімкіна П.А. з посади Міністра закордонних справ України

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський вніс до Ради законопроект про запуск Антикорупційного суду

Українські Національні Новини

Політика