nardepi-ukhvalili-v-pershomu-chitanni-zakonoproekt-pro-primusove-vikonannya-rishen

Нардепи ухвалили в першому читанні законопроект про примусове виконання рішень

 • 12321 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект “Про примусове виконання рішень”. Законопроект “Про примусове виконання рішень” (№ 5660) підтримали 274 народних депутатів, передає кореспондент УНН.

Деталі

Метою документу є комплексне вдосконалення процесу примусового виконання рішень. Законопроектом, зокрема, визначаються загальні засади та порядок здійснення примусового виконання рішень, а також правовий статус, завдання, організація діяльності суб’єктів виконання рішень.

Документом також пропонується запровадити початкову підготовку (проходження навчання та стажування особи, яка має намір здійснювати діяльність приватного виконавця, після складання кваліфікаційного іспиту), скоротити з шести місяців до трьох термін, після закінчення якого особа, яка не склала кваліфікаційний іспит, матиме право скласти його повторно.

Очікується, що ухвалення законопроекту сприятиме становленню загальних засад та порядку здійснення примусового виконання рішень.

Нагадаємо

Сьогодні о 14:00, на додачу до позачергового засідання у четвер, відбулось позачергове засідання Верховної Ради - для розгляду двох питань.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Після протестів: уряд підвищив пенсії військовим

     • 34465 переглядiв

    Громадський діяч назвав зарплати співробітників НАБУ

     • 56772 переглядiв

    В Одеській області спалах гострих кишкових захворювань

     • 20670 переглядiв

    "Кернел" безуспішно торгує акціями на Українській біржі

     • 46047 переглядiв

    Папу Франциска виписали з лікарні після операції

     • 18796 переглядiв