nardepi-ukhvalili-za-osnovu-zakonoproekt-schodo-zmenshennya-tisku-na-biznes

Нардепи ухвалили за основу законопроект щодо зменшення тиску на бізнес

 • 16735 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Народні депутати України ухвалили за основу законопроект № 2172 щодо зменшення тиску на бізнес з боку органів ринкового нагляду. Відповідне рішення підтримали 310 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

Законопроект № 2172 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зменшення тиску на бізнес з боку органів ринкового нагляду передбачає удосконалення законодавства в сфері державного ринкового нагляду. Зокрема, законопроект направлений на зменшення корупційних ризиків у діяльності посадових осіб під час здійснення перевірок, посилення захисту споживачів та інших суспільних інтересів у разі виявлення на ринку нехарчової продукції, що є небезпечною, становить ризик та/або не відповідає встановленим вимогам.

На думку авторки законопроекту, народного депутата України від фракції "Слуга народу" Роксолани Підласи, законопроект також є важливим з точки зору виконання зобов’язань України у сфері європейської інтеграції, передбачених Угодою про асоціацію між Україною та ЄС, в частині приведення законодавства України у сфері державного ринкового нагляду у відповідність до вимог законодавства Європейського Союзу.

Нагадаємо, уряд працюватиме над тим, щоб наступного року забезпечити підприємцям кредити під 10-12% річних у гривні.

Українські Національні Новини

Політика