nardepi-vnesli-zmini-do-poryadku-dennogo-tretoyi-sesiyi

Нардепи внесли зміни до порядку денного третьої сесії

 • 12657 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Верховна Рада України ухвалила в цілому проект постанови №2835-14 про внесення змін до порядку денного третьої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання. Відповідне рішення підтримали 276 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

Так, проект постанови передбачає включення до порядку денного дев’ятої сесії ВР низку законопроектів та проектів постанов для розгляду, зокрема, проект постанови про деякі питання захисту права на свободу світогляду та віросповідання вірян Кримської єпархії УПЦ та збереження приміщення Кафедрального собору святих рівноапостольних князя Володимира та княгині Ольги.

Також це стосується законопроекту про внесення змін до ЗУ про лікування коронавірусної хвороби щодо продовження його строку дій у зв’язку із зростанням захворюваності.

А також низки законопроектів про народовладдя, зокрема, про всеукраїнський і місцеві референдуми за народною ініціативою.

Як повідомляв УНН раніше, Верховна Рада України сьогодні планує розглянути низку законопроектів, зокрема, законопроект про народовладдя через всеукраїнський референдум та проект постанови про план законотворчих робіт ВР на 2020 рік.

Українські Національні Новини

Політика