nardepu-isayenko-povidomleno-pro-pidozru-u-sprobi-zavolodinnya-zemleyu-v-kiyevi

Нардепу Ісаєнко повідомлено про підозру у спробі заволодіння землею в Києві

 • 768139 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Національне антикорупційне бюро та Спеціалізован антикорупційна прокуратура повідомили народному депутату України IX скликання та ще трьом особам про підозру у спробі заволодіння земельною ділянкою площею 8 га у столиці, пише УНН з посиланням на пресслужбу НАБУ.

Деталі

Як стало відомо УНН з джерел у правоохоронних органах, серед підозрюваних народний депутат України IX скликання Дмитро Ісаєнко від забороненої партії “ОПЗЖ”.

Також, підозрюються: ексзаступник керівника Апарату Верховної Ради України – керуючий справами, колишні директор та працівник ДП «Державний будівельний комбінат Управління справами Апарату Верховної Ради України» («Держбудкомбінат»).

Як інформують у відомстві, на початку 2020 року у нардепа виник план заволодіти ділянкою, на якій розташовувався «Держбудкомбінат», аби надалі побудувати там житловий комплекс.

Для цього він вступив у змову з працівниками ДП та тодішнім заступником керівника Апарату ВРУ, до сфери управління якого входило згадане держпідприємство.

Нагадаємо

10 лютого народному депутату від забороненої партії ОПЗЖ Олегу Волошину повідомлено про підозру у держзраді.

Голова фракції “Слуга народу” Давід Арахамія повідомив про позбавлення Верховною Радою депутатських мандатів Наталію Королевську, Юрія Солода та Олега Волошина від забороненої політичної партії ОПЗЖ у найближчому майбутньому.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП