narkokartel-na-kiyivschini-schodnya-vigotovlyav-po-1-5-kg-amfetaminu

Наркокартель на Київщині щодня виготовляв по 1,5 кг амфетаміну

 • 11451 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України викрили у Київській області нарколабораторію з виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини – амфетаміну. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

"Правоохоронці встановили, що незаконне виробництво психотропів організували троє мешканців столиці в орендованому дачному будинку у Бородянському районі. Щотижня наркоділки виготовляли приблизно півтора кілограма амфетаміну", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, готовий "товар" вони збували через розгалужену мережу дилерів на території регіону. Оперативники СБУ затримали зловмисників, один з яких вже перебував у розшуку за торгівлю наркотиками, у "цеху" під час виготовлення чергової партії психотропних речовин. У ході санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили в нарколабораторії півтора кілограма амфетаміну та обладнання для його виробництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Борисполі два хіміка-рецедивіста виготовляли амфетамін

Вартість вилучених речовин та приладдя за цінами "чорного ринку" становить понад півмільйона гривень. Вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Нагадаємо, співробітники СБУ виявили у Черкаській області 3 га плантації конопель.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП