narodnogo-militsionera-lnr-zasudili-do-10-rokiv-za-gratami

"Народного міліціонера ЛНР" засудили до 10 років за ґратами

 • 12892 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 28 листопада. УНН. Суд у Львові заочно засудив бойовика "ЛНР", який був учасником "Народної міліції ЛНР", до 10 років позбавлення волі. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, передає УНН.

Так, громадянин України підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України, тобто участь у терористичній організації.

"У ході спеціального досудового розслідування, яке здійснювали слідчі Управління Служби безпеки України у Львівській області, встановлено, що фігурант упродовж 2014-2017 років брав участь у діяльності терористичній організації "ЛНР", а саме – другого армійського корпусу так званої "Народної міліції ЛНР", незаконна діяльність якої досі призводить до загибелі військовослужбовців, мирного населення, ураження об’єктів життєзабезпечення на території Луганської області, а також інших тяжких наслідків", – повідомили в обласній прокуратурі.

Вчора Галицький райсуд Львова визнав чоловіка винним і засудив його до 10 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна. Наразі обвинувачений перебуває на тимчасово непідконтрольній Україні території, тому його засуджено заочно.

Нагадаємо, до трьох років позбавлення волі засудили бойовика "Оплоту".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП