nashe-poslannya-rezhimu-ne-mozhna-zrozumiti-nepravilno-mishel-pidtverdiv-chetvertiy-paket-sanktsiy-yes-proti-bilorusi

Наше послання режиму не можна зрозуміти неправильно: Мішель підтвердив четвертий пакет санкцій ЄС проти Білорусі

 • 18195 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Європейський Союз ввів четвертий пакет санкцій ЄС проти Білорусі, який торкнеться 86 фізичних та юридичних осіб. Це в Twitter підтвердив президент Європейської ради Шарль Мішель, передає УНН.

Цитата:

"Сьогодні ЄС послав новий сильний сигнал підтримки народу Білорусі, ввівши нові обмежувальні заходи. Наше послання режиму не можна зрозуміти неправильно: звільнити всіх політичних в'язнів, припинити подальші репресії, почати всеосяжний національний діалог", - написав Мішель.

Деталі

Рішення ЄС також прокоментував міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс. У своєму Twitter він вказав, що четвертий пакет санкцій спрямований проти "диктатора і його соратників", а не проти білоруського народу.

Додамо

Раніше стало відомо, що голови МЗС країн Євросоюзу ввели нові санкції проти Білорусі, які торкнулися 78 фізичних та 8 юридичних осіб.

Як повідомляв журналіст Радіо Свобода Рікард Йозвяк, санкції торкнуться деяких бізнесменів, а також членів сім'ї чинного керівника країни Олександра Лукашенка, прокурорів, суддів, поліцейських і військових чиновників.

Представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель також зазначив, що голови МЗС країн ЄС обговорять економічні санкції, що будуть представлені на розгляд Ради ЄС на наступному засіданні, які торкнуться секторів економіки Білорусі, безпосередньо пов'язаних з експортом.

Українські Національні Новини

Новини Світу