nasirov-vvazhaye-scho-ogolositi-rishennya-u-yogo-spravi-mozhna-za-misyats

Насіров вважає, що оголосити рішення у його справі можна за місяць

 • 9268 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Відсторонений від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби Роман Насіров вважає, що завершити слухання і оголосити рішення у його справі можна за місяць від початку слухань. Про це він заявив сьогодні в коментарі журналістам перед початком судового засідання у Шевченківському районному суді Києва, передає кореспондент УНН.

"Я буду просити, буду звертатися до шановної колегії, шановного суду, щоб вони прискорили цей розгляд. Я зі свого боку готовий розглядати справу щоденно з 8-ї ранку до 8-ї вечора, о любій годині, яку визначить суд, і, в моєму розумінні, цю справу реально можна розглянути за місяць", - сказав Р.Насіров.

Нагадаємо, Шевченківський райсуд 27 листопада розпочав підготовче засідання у справі Р.Насірова.

У березні 2017 року Р.Насірова заарештували, але він вийшов на свободу, оскільки його дружина і тесть внесли 100 млн грн застави. У зв'язку з кримінальним провадженням його усунули з посади голови Державної фіскальної служби.

3 березня 2017 року Кабінет міністрів України відсторонив з посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, виконує його обов’язки Мирослав Продан.

САП оголосила про завершення розслідування справи і розкритті матеріалів 28 липня 2017 року. Всього у справі 240 томів, і на початку жовтня Р.Насіров заявив, що прочитав близько половини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП