nastavnik-zbirnoyi-avstriyi-mi-znayshli-slabki-mistsya-u-zbirnoyi-ukrayini

Наставник збірної Австрії: ми знайшли слабкі місця у збірної України

 • 14955 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Головний тренер збірної Австрії Франко Фода завірив, що знайшов слабкі місця у грі збірної України, які мають використати його підопічні, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Цитата

"Ми хочемо виграти цей матч, як хочемо перемагати в кожній грі. Але завжди є суперник, який хоче того ж. Ми добре знаємо Україну. У них є гравці з високими індивідуальними якостями. Але, як і у кожної команди, у них є слабкі місця. Ми їх знайшли і збираємося використовувати", - повідомив Фода.

Довідка

У обох команд перед очним протистоянням по три очки після двох турів, тоді як збірна Нідерландів з шістьма очками достроково гарантувала собі перше місце в групі С.

Україна програла нідерландцям на старті 2:3, але потім перемогла Північну Македонію - 2:1. В обох зустрічах по голу забили Андрій Ярмоленко і Роман Яремчук. Австрійці навпаки спочатку перемогли Північну Македонію (3:1), а потім поступилися Нідерландам (0:2).

Окрім того відзначимо, що Україні достатньо нічиєї, щоб посісти друге місце. Австрії, щоб посісти друге місце, треба перемагати.

Українські Національні Новини

Спорт