nastavnik-zori-vidpravitsya-na-stazhuvannya-v-manchester

Наставник "Зорі" відправиться на стажування в Манчестер

 • 7266 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб пройде стажування в одному топ-клубів Манчестера, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу клубу.

"Ведуться переговори щодо стажування з двома клубами. Це "Манчестер Юнайтед" і "Манчестер Сіті". Хочеться поїхати, як мінімум, на тижневий цикл. Побачити структуру цих клубів, підготовку, поспілкуватися безпосередньо з головними тренерами цих команд. І, поспілкувавшись, зрозуміти, як вони готують команду до чемпіонату на його протязі. У тижневому циклі. Чим керуються при підборі футболістів. Все, що пов'язано з клубом, командою. Думаю, питань буде багато, і сподіваюся, вони зможуть дати відповіді на ці всі питання. Це той етап моєї кар'єри, коли потрібно їздити, дивитися і вчитися, вчитися і ще раз вчитися", - наголосив наставник.

Ю.Вернидуб також відзначив, що "Зорі" необхідно підсилити велику кількість позицій, а саме: "позицію центрального захисника, позиції крайніх вінгерів і позицію центрального нападника".

Нагадаємо, що у цьогорічному сезоні Ліги Європи "Зоря" проводила дві зустрічі із англійським "Манчестер Юнайтед" та в обох із них поступилася – 0:1, 0:2.

Як повідомляв УНН, Ж.Моуріньо похвалив Ю.Вернидуба та ФК "Зоря".

Українські Національні Новини

Спорт