nastupaye-psikhologichniy-zlam-masovo-zdayutsya-v-polon-rosiyski-viyskovi

Наступає психологічний злам: масово здаються в полон російські військові

 • 337901 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Російські військовослужбовці зараз масово здаються в полон. Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Зараз наступає психологічний злам. Вони намагалися зробити нам психологічний колапс, а коли він не вийшов, не стався, вони самі впали у психологічний колапс. Я думаю їм залишилося їхати пулею і натиском добу, може дві. Масово здаються в полон російські військовослужбовці, навіть старші офіцери вже потрапляють в полон… Нещасних хлопців строковиків ми набрали понад 300 осіб вже", - розповів Арестович.

Деталі

Він повідомив, що в Міністерстві оборони України буде створено гаряча лінія для російських мам, за якою вони можуть зателефонувати фахівцям й дізнатися про долю своїх синів.

"Це наш жест доброї волі по відношенню до російських матусь, які (страждають – ред.) від путінського режиму божевільного, який вбиває пачками їхніх дітей тут в Україні", - сказав Арестович.

Доповнення

Командира танкового батальйону окупантів взято в полон.

Міністр оборони Олексій Резніков повідомляв, що станом на сьогоднішній ранок кількість знищених російських окупантів перевищила 3000 осіб. Понад 200 інтервентів потрапили у полон.

Українські Національні Новини

Суспільство