nastupne-zasidannya-sudu-u-spravi-deputata-krimchaka-vidbudetsya-30-sichnya

Наступне засідання суду у справі депутата Кримчака відбудеться 30 січня

 • 9307 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Наступне судове засідання у справі депутата Київської міської ради Сергія Кримчака відбудеться 30 січня о 8:30. Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Наступне судове засідання відбудеться о 08:30 год. 30.01.2019 року в приміщенні Шевченківського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 31А", - йдеться в повідомленні.

Сергій Кримчак та його двоюрідний брат обвинувачуються у незаконному заволодінні земельними ділянками у місті Києві вартістю понад 2,1 млн гривень, а також у легалізації (відмиванні - ред.) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Як повідомляв УНН, до матеріалів справи депутата Київської міської ради Сергія Кримчака суд долучив 21 том письмових доказів сторони обвинувачення.

Нагадаємо, 13 вересня, детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали депутата Київської міської ради та його ймовірного спільника за підозрою за підозрою у привласненні столичної землі

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна скоротила заповненість ПСГ газом до 38%

     • 11823 переглядiв

    Україна вийшла ще з трьох угод в рамках СНД

     • 18240 переглядiв

    За півдня до ЦВК подали документи 4 особи

     • 17935 переглядiв