nastupne-zasidannya-tkg-u-minsku-zaplanovano-27-bereznya

Наступне засідання ТКГ у Мінську заплановано 27 березня

 • 8598 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Засідання Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі відбудеться 27 березня. Про це повідомила перший віце-спікер, Уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації у Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко під час робочого візиту в Донецькій області, передає УНН з посиланням на прес-службу Верхової Ради.

"27 березня відбудеться чергове засідання робочих підгруп та ТКГ у Мінську. Прошу скерувати усі проблемні питання щодо відновлення об’єктів критичної інфраструктури задля їх предметного обговорення із представниками РФ та ОБСЄ на засіданнях економічної та безпекової підгруп", - заявила Геращенко.

За її словами представники України у робочих підгрупах ТКГ порушать питання проведення ремонтно-відновлювальних робіт об’єктів критичної інфраструктури Донецької області.

Як повідомляв УНН, Україна готова передати РФ 25 росіян в обмін на українців і помилувати 72 сепаратистів в обмін на 19 цивільних і військових, незаконно утримуваних на окупованому Донбасі.

Раніше ТКГ домовилася про запровадження безстрокового режиму тиші на Донбасі з 8 березня.

Українські Національні Новини

Політика