nastupnogo-tizhnya-rada-zaymetsya-pitannyami-natsbezpeki-ta-oboroni

Наступного тижня Рада займеться питаннями нацбезпеки та оборони

 • 7870 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Наступного тижня Верховна Рада має розглянути питання національної безпеки, зокрема законопроекти про розмінування та публічні закупівлі. Про це у кулуарах парламенту заявив спікер Верховної Ради Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"Ключові питання наступного тижня – у вівторок першим блоком буде питання національної безпеки та оборони, з тих, найбільш резонансних законопроектів – про розмінування... Другий блок – питання аграрної політики, там близько 7 питань, втому числі про фермерські господарства.. В середу звичні питання ратифікації, а на четвер планується закон про публічні закупівлі, також планується ряд законів про міжнародні ратифікації, зокрема про угоду між урядами України та США, також, я розумію", - розповів А.Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій назвав головні законопроекти цієї осені

Крім того, за словами спікера, парламент повернеться до розгляду проекту закону про зміни до податкового кодексу, який не був підтриманий на попередньому пленарному тижні.

"І друге читання – ЦВК, матеріально-технічне забезпечення та кібербезпека. І якщо буде порозуміння у середині фракцій, я на цьому наполягаю, щоб була завершена декомунізація – перейменування двох областей", - резюмував А.Парубій.

Як повідомляв УНН, у парламенті зареєстровано проект закону 9238 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання діяльності у сфері пошуку і рятування на морі. 

Українські Національні Новини

Політика