nastupnogo-tizhnya-startuvatime-osnovniy-etap-chye-2018-z-futzalu

Наступного тижня стартуватиме основний етап ЧЄ-2018 з футзалу

 • 10088 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Починаючи з восьмого квітня у рамках основного раунду чемпіонату Європи-2018 з футзалу відбудуться перші поєдинки даної стадії, повідомляє УНН.

На цій стадії сім кращих команд попереднього етапу приєдналися до 21 збірної з найвищим рейтингом. Всі вони були поділені на жеребкуванні на сім квартетів, матчі яких пройдуть у форматі міні-турнірів.

Збірна України потрапила до групи під номером 3 разом з командами Хорватії, Бельгії та Чорногорії. Усі поєдинки даного квартету пройдуть у київському "Палаці Спорту".

До вашої уваги склади других квартетів:

Група 1: Італія, Нідерланди, Білорусь, Грузія;

Група 2: Азербайджан, Угорщина, Боснія і Герцеговина, Албанія;

Група 4: Португалія, Румунія, Фінляндія, Латвія;

Група 5: Іспанія (чемпіон), Сербія, Польща, Молдова;

Група 6: Казахстан, Чехія, Македонія, Данія;

Група 7: Росія, Словаччина, Туреччина , Франція.

Зазначимо, що переможці груп потраплять у фінальну стадію безпосередньо, а сім володарів других місць і краща команда з третіх місць продовжать боротьбу в раунді плей-офф.

Зауважимо, що фінальна стадія чемпіонату Європи-2018 з футзалу пройде з 30 січня по 10 лютого в Любляні на "Арена Стожіце".

Додамо також, на груповому етапі фінального раунду 12 збірних будуть розбиті на чотири трійки. Дві найсильніші команди кожного тріо вийдуть в 1/4 фіналу. З цієї стадії почнеться етап матчів на виліт.

Як повідомляв УНН, збірна України з футзалу залишилась в топ-5 рейтингу УЄФА.

Українські Національні Новини

Спорт