nato-raketna-ataka-vchorashnya-ye-oznakoyu-slabkosti-rosiya-ne-v-zmozi-dosyagti-progresu-na-poli-boyu

НАТО: ракетна атака вчорашня є ознакою слабкості і те, що росія не в змозі досягти прогресу на полі бою

 • 164588 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. росія не в змозі домогтися прогресу на полі бою і б'є по мирних містах. Про це сказав Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на брифінгу напередодні зустрічі на рівні міністрів оборони, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Я думаю, те, що ми бачили вчора, насправді є ознакою слабкості, тому що реальність така — вони (російські війська — ред.) не в змозі домогтися прогресу на полі бою. росія фактично програє на полі бою. Вони віддають території тому, що у них немає можливостей зупинити просування українських військ. Тому у відповідь вони можуть завдавати невибіркові удари по українських містах, вражаючи цивільне населення, критично важливу інфраструктуру», - сказав Столтенберг.

Деталі

За його словами, це завдає страждань і збитків Україні, при цьому з усіх боків це фактично «згладжує відсутність альтернатив» для президента росії володимира путіна.

«Вони втрачають позиції, вони втратили імпульс, і тоді їм доводиться повертатися до ракетних і повітряних ударів, що ми бачили вчора і сьогодні», - додав Генсек.

Нагадаємо

Генштаб повідомив, що 10 жовтня російські окупанти завдали понад 84 ракетних та авіаційних ударів по мирних містах України.

Сили і засоби Повітряних сил, а також протиповітряної оборони Сухопутних військ ЗСУ знищили 56 повітряних цілей: 43 крилаті ракети і 13 безпілотників.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 106804 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 103047 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 100835 переглядiв

    Новини по темі

    Резніков візьме участь у зустрічі міністрів НАТО

     • 169282 переглядiв

    росія замовила в Ірану 2400 дронів-камікадзе – Зеленський

     • 127347 переглядiв