natsgvardiya-nazvala-imena-trokh-zhertv-masovogo-vbivstva-na-zhitomirschini

Нацгвардія назвала імена трьох жертв масового вбивства на Житомирщині

 • 16445 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Національна гвардія підтвердила, що троє із семи загиблих під час нічної стрілянини на Житомирщині, є її військовослужбовцями, які були у відпустці після тривалої ротації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні Нацгвардії в Facebook, передає УНН.

Так, Національна гвардія підтверджує, що в результаті розстрілу на ставку біля села Новоселиця загинули контрактники Віталій Вульчин (старший сержант, Бригада швидкого реагування), а також Владислав Мамиченко (молодший сержант) і Андрій Москалець (старший солдат) з військової частини №3066.

"Військовослужбовці перебували у відпустці, яка була надана після тривалого перебування на ротації в районі проведення ООС", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс Генпрокурора контролюватиме хід розслідування масового вбивства на Житомирщині.

Як повідомлялося, сьогодні, 22 травня, близько 1:00, у селі Новоселиця Попільнянського району на Житомирщині біля приватних ставків місцевий житель, орендар, під час конфліктної ситуації з невідомими здійснив низку пострілів із мисливської рушниці, внаслідок чого смертельні вогнепальні поранення отримали сім осіб.

Нагадаємо, на Житомирщині за фактом вбивства семи осіб, які відпочивали на березі ставка в селищі Новоселиця, поліція відкрила кримінальне провадження. Обставини події з’ясовуються.

Як повідомлялося раніше в УНН, масовий розстріл людей на Житомирщині може бути пов’язаний з вимаганням хабара.

Також стало відомо, що серед розстріляних - колишні учасники АТО та волонтери.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Івано-Франківщині врятували лебедя без крила

     • 13053 переглядiв