natsizm-ne-maye-maybutnogo-zelenskiy-zvernuvsya-do-rosiyan

Нацизм не має майбутнього: Зеленський звернувся до росіян

 • 84861 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що у світі всерйоз змінюється ставлення до росії після побаченого у Бучі, також він звернувся до росіян та закликав вимагати припинення війни, яку розв'язала рф, пише УНН.

Цитата 

"Схоже, у світі нарешті серйозно змінюється ставлення до сучасної російської держави. Після того, що світ побачив у Бучі, коли російські війська звідти вийшли. Тепер ставлення до всіх у росії буде простим: або підтримуєш пошук миру, або підтримуєш нічим не виправдані масові вбивства", - сказав президент.

Деталі

Зеленський звернувся до росіян та заявив, що вбиті українці та українки у Бучі, в Ірпені та в інших містах, в які заходили російські війська, – це останній аргумент. Останній аргумент для кожного громадянина росії, щоб визначитись: за війну вони чи за мир.

"Якщо за війну, то ви назавжди - до кінця життя - будете ізгоями і врешті-решт втратите все. А якщо за мир, якщо у вас є хоч трохи сорому за те, що роблять російські війська в Україні, то для таких громадян росії зараз є ключовим моментом: потрібно вимагати – саме вимагати – припинення війни. Краще зараз, вимагаючи світу, щось втратити, якось зіткнутися з російською репресивною машиною, ніж якщо вас до кінця життя прирівнюватимуть до нацистів. Це стосується не лише будь-яких громадських персон у росії, не лише бізнесменів, а й пересічних громадян", - наголосив Зеленський.

Також він додав, що нацизм не має майбутнього.

"Нацизм не має майбутнього. Масові вбивства не мають майбутнього. У всіх у росії, хто зараз не вимагатиме припинення цієї ганебної війни та виведення російських військ з України, немає майбутнього", - додав президент.

Українські Національні Новини

Суспільство