natspolitsiya-likviduvala-mizhnarodniy-kanal-nezakonnogo-vvezennya-spirtu-na-teritoriyu-ukrayini

Нацполіція ліквідувала міжнародний канал незаконного ввезення спирту на територію України

 • 14698 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Нацполіція викрила підпільне виробництво фальсифікованого алкоголю на території Львівської та Хмельницької областей. В результаті було вилучено 67 тисяч літрів спирту. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

"Загалом на "перевалочній" базі у Чернівецькій області, у підпільному цеху на Львівщині та вантажівці, що була зупинена на автошляху у Хмельницькій області під час транспортування сировини, правоохоронці вилучили 67 тисяч літрів спирту, порожню тару, марки акцизного податку України з ознаками підробки та обладнання для виготовлення фальсифікату", - зазначається в повідомленні.

За словами зловмисників, з такої кількості спирту було б виготовлено 340 тисяч пляшок фальсифікованого алкоголю.
Як з’ясували оперативники, етиловий спирт невеликими партіями незаконно завозився до Чернівецької області з сусідньої країни. У м. Сокиряни на відстані кількох сотень метрів від українсько-молдовського кордону знаходилася так звана "перевалочна" база".

"У подальшому сировина для виготовлення фальсифікованого алкоголю постачалась до підпільних цехів, що знаходилися у Львівській та Хмельницькій областях, та які були викриті правоохоронцями", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно членів організованої групи, які займались незаконним виготовленням дизельного пального.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП