natsrada-z-pitan-vidnovlennya-provela-zustrich-z-asotsiatsiyeyu-mist-ukrayini

Нацрада з питань відновлення провела зустріч з Асоціацією міст України

 • 86530 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. У межах роботи Національної ради відновлення України від наслідків війни секретар Нацради, голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев провів зустріч з Асоціацією міст України. Про це йдеться на його Telegram-каналі, передає УНН.

Цитата

“Обговорили питання про повноваження місцевих громад в галузі оподаткування місцевими податками, пропозиції щодо подальшої долі реверсної дотації, вдосконалення середньострокового бюджетного планування та інші нагальні питання. Дякую колегам за дуже конструктивну розмову!” - розповів Гетманцев.

Додамо

У Нацраді з питань відновлення буде створено Банк Ідей. Від робочих груп вже надійшли попередні напрацювання по пріоритетних напрямках відновлення України. Наразі вони продовжують узгоджуватися і доопрацьовуватися.

Секретар Нацради Данило Гетманцев повідомив, що загалом у Нацраді - 23 робочі групи по напрямах і більше ніж 2500 експертів.

“Ми даємо бізнесу, громадським діячам, експертам можливість запропонувати бачення по відбудові інфраструктури, житлового будівництва, медзакладів, шкіл та інших важливих сфер, що постраждали під час війни", - заявив він.

Нагадаємо

Національна рада з відновлення України від наслідків війни є консультативно-дорадчим органом при Президентові України, яка створена 21 квітня 2022 року з метою подолання наслідків російсько-української війни.

Українські Національні Новини

Політика