naybagatshiy-shtat-indiyi-zaprovadzhuye-novi-obmezhennya-na-covid-19-i-karantin-po-vikhidnim

Найбагатший штат Індії запроваджує нові обмеження через COVID-19

 • 35434 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Найбагатший штат Індії Махараштра повідомив про запровадження з 5 квітня жорстких карантинних обмежень. В регіоні спостерігається стрімке зростання кількості випадків COVID-19. Про це заявив міністр штату Наваб Малік, передає Reuters, пише УНН.

Деталі

Відтак, з понеділка будуть закриті торговельні центри, кінозали, бари та ресторани, а у вихідні дні на мешканців штату очікує повний локдаун, заявив Наваб Малік журналістам після засідання уряду.

Випадки коронавірусу продовжують швидко зростати в Індії, і в неділю кількість нових випадків інфекції наблизилася до максимуму, головним чином через інфікування у Махараштрі, де знаходиться фінансова столиця країни - Мумбаї.

За даними федерального міністерства охорони здоров’я, станом на ранок неділі у країні зафіксовано 93 249 нових випадків захворювання. Більш ніж половина з них припадає на Махараштру з рекордними 49 447 новими випадками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Reuters: ЄС звернувся до Індії з проханням поставити 10 млн доз вакцини Covishield

Нагадаємо, Індія призупинила експорт вакцини AstraZeneca. Інші країни не зможуть її отримати до тих пір, поки населення Індії не буде вакциновано. При цьому влада Індії дозволила з 1 квітня вакцинацію всіх жителів країни старше 45 років.

Українські Національні Новини

Новини Світу