naybilsh-ubitiy-viynoyu-rayon-kharkova-fotoreportazh-iz-saltivki

Найбільш "убитий" війною район Харкова: фоторепортаж із Салтівки

 • 1365113 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Харківська Салтівка із найбільшого житлового масиву в Україні перетворилася на однин з найбільш постраждалих внаслідок російського вторгнення. УНН зібрав вам фоторепортаж про те, що залишилося від району, в якому колись проживало до 400 тисяч людей.

Деталі

Салтівка із житлового району практично перетворилася на передову та регулярно потрапляє під обстріли окупантів. Тут практично ніхто не живе, тому що жити ніде - майже кожен будинок зруйнований або пошкоджений.

Внаслідок обстрілів окупантів постраждала і цивільна інфраструктура. Ще наприкінці березня російські загарбники пошкодили газопровід. У результаті почалася масштабна пожежа.

На дорогах району можна помітити розбиті або згорілі автомобілі.

Обстріл ворожі солдати здійснили і напередодні. Орки били по будівлях Салтівки, а також Північної Салтівки та Олексіївки. Внаслідок вчорашніх бойових дій загинуло троє харків'ян, постраждало ще 15.

Нагадаємо

Як писав УНН, Харків сьогодні близько полудня потрапив під черговий ворожий обстріл - одна людина загинула, двоє постраждалих, а внаслідок ранкових обстрілів окупантами Харківського району один загиблий та четверо поранених.

Українські Національні Новини

Суспільство