naybilsha-kartina-napisana-kosmetikoyu-na-polotni-v-ukrayini-ogolosyat-noviy-rekord

Найбільша картина, написана косметикою на полотні: в Україні оголосять новий рекорд

 • 26987 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. У вівторок, 2 березня, рекордом України в категорії "Мистецтво" буде оголошено найбільшу картину, що написана на полотні професійною косметикою для макіяжу. Про це на своїй сторінці у Facebook написала керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, передає УНН.

Цитата:

"2 березня 2021 року до Національного Реєстру Рекордів буде внесена найбільша картина, написана на полотні професійною косметикою для макіяжу. Полотно – це класична основа для живопису олійними фарбами. Уперше рекордом буде оголошена робота, написана на полотні косметикою", - повідомила Вєтрова.

Деталі

Зі слів Вєтрової, для рекордної картини знадобилося три палети пудрових тіней (загальним об’ємом 105 гр), палета кремових кольорових текстур (70 грам). Було використано 45 кольорів та відтінків тіней для повік та пудри для обличчя, вся робота виконувалася професійними кісточками для макіяжу.

Творцем картини є чемпіонка Європи з портретного малюнку, скульптор, візажист Анастасія Дідорук - триразова чемпіонка світу з макіяжу і моделювання брів, чемпіонка Європи з макіяжу, абсолютна чемпіонка відкритого чемпіонату України з Face Chart, чемпіонка міжнародного чемпіонату України з моделювання брів, міжнародна тренерка і суддя міжнародних чемпіонатів з макіяжу.

Картина буде оголошена рекордом України в категорії "Мистецтво". Подія відбудеться у Києві 2 березня 2021 року о 12:00.

Довідково

Як повідомляв УНН, у 2020 році в Україні найбільшу кількість рекордів зафіксували у Києві - 110, на другому місці Дніпропетровщина.

Всього по Україні торік було 557 рекордів, серед яких найбільша колекція комах-сонечок, шпагат, довжиною в 753 метри і наймолодший маг - 7-ми років.

Українські Національні Новини

Суспільство