naybilshiy-nimetskiy-virobnik-ozbroyen-ochikuye-scho-boyepripasi-dlya-zenitnikh-tankiv-budut-dostavleni-v-ukrayinu-do-lipnya

Найбільший німецький виробник озброєнь очікує, що боєприпаси для зенітних танків будуть доставлені в Україну до липня

 • 424036 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Найбільший німецький виробник озброєнь Rheinmetall очікує, що першу партію боєприпасів для зенітних танків Gepard буде доставлено Україні до липня, заявив у понеділок генеральний директор Армін Паппергер. Про це УНН інформує посилаючись на CNN.

Деталі

Паппергер узяв на себе зобов'язання, розмовляючи з журналістами з міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом після того, як вони відвідали завод з виробництва танків на заході Німеччини.

Директор Rheinmetall також повідомив, що двадцять бойових машин Marder будуть готові до постачання в Україну до кінця березня.

У відповідь на заклик Пісторіуса до виробників зброї збільшити виробництво боєприпасів Паппергер сказав, що його компанія подвоїла потужності, а в деяких секторах навіть потроїла їх.

"У збройовому виробництві склад заповнений, ми тут працюємо на повну котушку і ще можемо збільшити потужність за одну зміну", - сказав він, якщо будуть укладені контракти.

Пісторіус зазначив, що уряд Німеччини працює з промисловістю, щоб зробити все можливе.

"Ми можемо поставити те, що у нас є, і ми можемо поставити те, що буде зроблено найближчими місяцями", - додав він.

Міністр оборони Німеччини у понеділок також відвідав українських військових, які вчаться керувати танками Leopard та бойовими машинами піхоти Marder у німецькому Мюнстері.

Виробництво сучасного бойового танка займає "близько двох-двох з половиною років" з моменту замовлення, сказав Пісторіус під час візиту.

"Все, що ми зараз передаємо Україні, буде доступним для заміни лише через два-два з половиною роки", - додав він.

Українські Національні Новини

Новини Світу