naybilshiy-virobnik-kuryatini-ukrayini-viddav-132-mln-grn-na-sotsialni-proekti

Найбільший виробник курятини України віддав 132 млн грн на соціальні проекти

 • 10974 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. За 10 місяців цього року найбільшій в Україні виробник і експортер курятини "Миронівський хлібопродукт" (Наша Ряба) профінансував соціальні проекти на загальну суму 132,6 млн грн, передає УНН із посиланням на повідомлення прес-служби агрохолдингу у Facebook.

Найбільше коштів була спрямовано на розвиток та модернізацію дорожньої інфраструктури у регіонах присутності потужностей МХП – понад 40 млн грн.

Крім того, чималими були інвестиції в соціальну інфраструктуру загального користування – 29,3 млн грн.

Ще 17,3 млн грн МХП спрямував у якості допомоги освітнім закладам. Йдеться, зокрема, про реалізацію освітніх проектів, ремонт дитячих садочків, допомогу школам та вищим навчальним закладам.

У МХП розповіли, що це далеко не повний перелік проектів, які фінансує агрохолдинг.

"У кожної громади є свої потреби і проблеми, до вирішення яких долучаються підприємства холдингу", - йдеться у повідомленні.

Один із найпопулярніших і потрібних проектів має назву "Лікар для села". В рамках дії програми в українські села приїжджають вузькоспеціалізовані фахівці – кардіологи, стоматологи, офтальмологи та інші.

На сучасному обладнанні, яке фахівці привозять з собою, жителі сіл отримують консультації і допомогу. Прийом пацієнтів - безкоштовний.

"В цю ініціативу інвестовано 7,2 млн грн", - розповіли у прес-службі агрохолдингу.

Українські Національні Новини

Економіка