nazavzhdi-z-rosiyeyu-lavrov-u-richnitsyu-okupatsiyi-zrobiv-zayavu-pro-dolyu-i-maybutnye-krimu

Назавжди з Росією: Лавров у річницю окупації зробив заяву про "долю і майбутнє" Криму

 • 26373 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Крим назавжди залишиться з Росією, іноземним державам не вдасться це змінити. Про це заявив глава російського міністерства закордонних справ Сергій Лавров у 7-ї річницю з моменту проведення Росією так званого “референдуму про статус Криму”, передає УНН.

Цитата

“Доля і майбутнє Криму — назавжди з Росією. Подобається це комусь чи ні. Ніякі дії держав Заходу на чолі з США не можуть змінити цю реальність — ні з міжнародно-правової, ні з політичної, ні з моральної точки зору”, — підкреслив міністр.

Деталі

Лавров зазначив, що “референдум” про статус півострова відбувся “в повній відповідності з міжнародним правом” і став єдиним способом захисту кримчан.

Раніше 

Офіційний Київ заявив, що "ми твердо налаштовані повернути Крим і притягти Росію до відповідальності за спробу анексії та окупацію частини суверенної території незалежної України. В міжнародних судових інстанціях розглядаються ініційовані Україною відповідні провадження".

Нагадаємо

У 2014 році Росія здійснила спробу легітимізувати збройну агресію проти України і військову окупацію Кримського півострова шляхом проведення незаконного по формі і фейкового по суті референдуму про статус Криму.

Українські Національні Новини

Політика