nazk-napravilo-v-sud-chotiri-protokoli-schodo-otrimannya-podarunkiv

НАЗК направило в суд чотири протоколи щодо отримання подарунків

 • 8923 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції у першому кварталі 2019 року склало та направило до суду 139 адмінпротоколів, у тому числі чотири - за порушення обмежень щодо одержання подарунків. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу НАЗК.

"Складено та направлено до суду 139 протоколів про адміністративні правопорушення, з яких: 122 адмінпротоколи – за порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, 5 адмінпротоколів – за порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, 4 адмінпротоколи – за порушення встановлених законом обмежень щодо одержання подарунків та 8 адмінпротоколів – за невиконання законних вимог (приписів) Національного агентства", - вказали у відомстві.

Керівникам відповідних органів, підприємств, установ, організацій за цей період також внесено 27 приписів про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону.

Загалом у I кварталі НАЗК проводилось 378 перевірок щодо дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції.

Нагадаємо, у березні 2019 року НАЗК зафіксувало 248 порушень антикорупційного законодавства.

Українські Національні Новини

Політика