nazk-ne-vstanovilo-pravoporushen-v-deklaratsiyi-khomutinnika-zmi

НАЗК не встановило правопорушень в декларації Хомутинника - ЗМІ

 • 3892 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Національне агентство по запобіганню корупції (НАПКА) завершило комплексну перевірку декларацій співголови депутатської групи "Партія" Відродження ", народного депутата Віталія Хомутинника і не встановило правопорушень, повідомляє" КП в Україні ". Про цю повідомляє УНН з посиланням на 112 канал.

"Комплексна перевірка декларацій Віталія Хомутинника за 2015 і 2016 роки тривала майже рік. У рішеннях НАПКА зазначено, що правопорушення в результаті перевірки не встановлено. Точність оцінки задекларірованих активів відповідає даним, отриманим з наявних джерел, конфлікт інтересів не встановлено", - повідомило джерело в НАПКА.

Нагадаємо, в минулому році Генеральна прокуратура закрила кримінальне провадження щодо перевірки декларацій Віталія Хомутинника. Підстав для повідомлення нардепу про підозру слідчі не виявили.

В рамках цього кримінального провадження Державна фіскальна служба провела двомісячну комплексну перевірку декларацій народного депутата за період з 1998 по 2016 роки.

Раніше в серпні суд задовольнив клопотання прокурора і призначив позапланову документальну перевірку депутата з питань дотримання вимог податкового, валютного та іншого законодавства на період з 1998 по 2016 рік.

Крім того, суд надав доступ ГПУ до декларацій Хомутинника за 2015 і 2016 роки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП