nazk-perevirit-deklaratsiyi-nardepiv-gyelyera-ta-novinskogo

НАЗК перевірить декларації нардепів Гєлєра та Новинського

 • 7683 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Національне агентство з запобігання корупції перевірить е-декларації народних депутатів Євгена Гєллєра та Вадима Новинського. Про це повідомляє прес-служба НАЗК на своїй сторінці у Facebook повідомляє УНН.

"Національне агентство проведе повну перевірку декларацій двох народних депутатів: Гєллєра Євгенія Борисовича та Новинського Вадима Владиславовича, перевірка триватиме 60 календарних днів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відповідне рішення було прийнято сьогодні на черговому засіданні.

Також були прийняті рішення про результати здійснення повної перевірки декларацій 5-ти осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та про подовження терміну повної перевірки декларацій 6-ти суб’єктів декларування на додаткові 30 календарних днів.

Нагадаємо, НАЗК прийняло рішення про внесення приписів Київському міському голові Віталію Кличку стосовно начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктора Брагінського та голові Бориспільської районної державної адміністрації Київської області Олександру Туренку стосовно керівника апарату адміністрації Лілії Білик.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП