nazk-pereviryaye-ponad-730-deklaratsiy-na-konflikt-interesiv

НАЗК перевіряє понад 730 декларацій на конфлікт інтересів

 • 10384 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції здійснює 739 повних перевірок декларацій посадовців на наявність конфлікту інтересів. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу НАЗК.

"Національним агентством здійснюється 739 повних перевірок декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на наявність конфлікту інтересів", - повідомили у НАЗК.

Також вказано, що НАЗК опрацьовано 219 заяв і скарг щодо можливого порушення законодавства щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів та надано 114 роз’яснень щодо наявності/відсутності конфлікту інтересів та порядку дій стосовно його врегулювання.

Окрім того, у НАЗК триває 113 заходів з моніторингу і контролю за виконанням актів законодавства з питань етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб, з них: 25 – за власною ініціативою, 88 – за повідомленнями про правопорушення.

Нагадаємо, у першому кварталі 2019 року НАЗК склало 139 адмінпротоколів та внесло 27 приписів за порушення законодавства щодо запобігання конфлікту інтересів та інших порушень антикорупційного законодавства.

Українські Національні Новини

Політика