nazk-pidozryuye-nedostovirnist-deklaratsiyi-kerivnika-fondu-derzhmayna

НАЗК підозрює недостовірність декларації керівника Фонду держмайна

 • 7149 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 2 адмінпротоколи стосовно в.о. голови Фонду державного майна України Віталія Трубарова. У його декларації вбачають завідомо недостовірні дані, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу НАЗК.

За результатами перевірки декларацій 2016-2017 рр. встановлено, що вказані відомості відрізняються від достовірних на загальну суму майже в 600 тис. грн (288842 грн у декларації за 2016 рік і 303400 грн у декларації за 2017 рік).

На переконання НАЗК, Трубаров вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 172-6 КУпАП - подання завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Посадовцю загрожує до 2500 неоподаткованих мінімумів, тобто більш ніж 42 тис. грн.

Раніше УНН повідомляв, що НАЗК затвердило результати перевірки декларацій 15-ти посадових осіб, в тому числі в.о. Фонду держмайна України.

Нагадаємо, НАЗК виявило ознаки умисного неподання декларацій 15 посадовцями з органів виконавчої служби, Пенсійного фонду, Національної поліції та Держгеокадастру. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП