nazk-poperedilo-pro-mozhlivi-zboyi-u-roboti-reyestru-deklaratsiy

НАЗК попередило про можливі збої у роботі реєстру декларацій

 • 28545 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції попередило про можливі збої у роботі реєстру декларацій через пікові навантаження. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу НАЗК.

"У зв’язку з піковими навантаженнями на Реєстр декларацій (більше 11 тис. одночасних сесій, що значно перевищує навантаження минулого року), робота Реєстру може уповільнитися", - повідомили у відомстві.

Як вказали у НАЗК, якщо в особистому кабінеті суб’єкта декларування не відображаються відомості, "прохання вийти і повернутися до заповнення декларації через деякий час". "За статистикою, навантаження на Реєстр декларацій в неробочий час є значно меншим", - додали в агентстві.

"Ми вживаємо невідкладних заходів для вирішення технічних проблем, які виникають під час кампанії з подання щорічних декларацій. Фахівці НАЗК постійно координують роботу з адміністратором Реєстру – держпідприємством "Українські спеціальні системи", - наголосили у відомстві.

Також у НАЗК повідомили, що вже закупили нове обладнання для модернізації Реєстру декларацій, яке буде встановлено упродовж 2020 року.

Нагадаємо, новий очільник уряду Шмигаль та інші тодішні кандидати на посади до Кабміну подали декларації.

Українські Національні Новини

Політика