nazk-porushilo-adminspravi-schodo-deputativ-kiyivskoyi-ta-ivano-frankivskoyi-miskrad

НАЗК відправило до суду адмінпротоколи на двох депутатів

 • 8482 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду сім протоколів про адміністративні правопорушення, складених стосовно депутатів Київської та Івано-Франківської міськрад за вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів. Про це повідомляє прес-служба НАЗК, передає УНН.

«Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 7 протоколів про адміністративні правопорушення, складених стосовно 4-х посадовців за недотримання вимог Закону України «Про запобігання корупції» щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів», - йдеться в повідомленні НАЗК.

Два протоколи було складено стосовно депутата Київської міської ради Романа Марченка, який не повідомив у встановленому порядку про наявний у нього реальний конфлікт інтересів та проголосував за включення до порядку денного засідання Київської міської ради питання щодо приватизації земельної ділянки його дружини.

Ще два протоколи складено стосовно депутата Івано-Франківської міської ради Олександри Федорук, яка не повідомила про наявний у неї реальний конфлікт інтересів та проголосувала за відведення земельної ділянки суб'єкту господарювання, у якому сама ж є учасником.

Таким чином, депутат вчинила адміністративні правопорушення, передбачені частинами 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також за порушення вимог закону «Про запобігання корупції» щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів та порушення встановлених законом обмежень щодо одержання подарунків складено протоколи стосовно ще двох посадовців.

Як повідомляв УНН, НАЗК направило до суду 7 адмінпротоколів за недотримання вимог закону "Про запобігання корупції" (запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) двома посадовцями.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Експорт зернових перевищив 25 млн тонн

     • 6298 переглядiв

    Учора поліція затримала майже 100 п'яних за кермом

     • 7256 переглядiв

    Від грипу в Україні цього року померли вже п'ятеро людей

     • 11527 переглядiв

    На хабарі погоріла чиновниця Держгеокадастру

     • 8717 переглядiв

    Україна оновила список терористів

     • 27625 переглядiв