nazk-rozpochalo-perevirku-deklaratsiy-posadovtsiv-dfs-ta-ukrenergo

НАЗК розпочало перевірку декларацій посадовців ДФС та "Укренерго"

 • 15335 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірки декларацій стосовно посадовців ДП "НЕК Укренерго" та Державної фіскальної служби України. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт Національного агентства з питань запобігання корупції.

Були розпочаті перевірки декларацій стосовно посадовців ДП "НЕК Укренерго" та Державної фіскальної служби України.

Також були прийняті рішення про проведення повних перевірок електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які були подані:
• Немировським Андрієм Ігоровичем, директором з розвитку ринку і обслуговування клієнтів ДП "НЕК Укренерго", за 2016 та 2017 роки.
• Тоцьким Сергієм Володимировичем, начальником Департаменту економічної безпеки ДП "НЕК Укренерго" за 2017 рік.
• Безруковою Мариною Володимирівною, начальником відділу дослідження ринків цін та постачальників товарів та послуг ДП "НЕК Укренерго", за 2016 та 2017 роки.
• Скороходом Ігорем Володимировичем, першим заступником начальника Головного управління Державної фіскальної служби України у м. Києві за 2015 рік (виправленої), а також за 2016 та 2017 роки.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції у грудні зафіксували 111 порушень антикорупційного законодавства. Також у грудні завершено повну перевірку 69 декларацій. За результатами перевірок у 13 деклараціях виявлено недостовірні відомості на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, а також встановлено ознаки умисного неподання 24 декларацій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП