nazk-vneslo-pripis-golovi-rivnenskoyi-oblradi

НАЗК внесло припис голові Рівненської облради

 • 10327 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції внесло два приписи щодо врегулювання конфлікту інтересів, а також направило до суду два протоколи. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу НАЗК.

"Внесено припис голові Рівненської обласної ради Олександру Данильчуку стосовно директора комунального закладу "Рівненська обласна станція юних туристів" Рівненської обласної ради Ольги Криж, яка не повідомила про наявність у неї потенційного конфлікту інтересів, зумовленого спільною роботою з її чоловіком", - вказали в агентстві.

Також внесено припис директору Координаційного центру з надання правової допомоги Олексію Бонюку стосовно директора Ізмаїльського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Зосі Славицької.

"За невиконання припису керівник органу, підприємства, установи, організації несе відповідальність, передбачену статтею 188-46 КУпАП", - додали у НАЗК.

Також, за даними відомства, складено два протоколи стосовно головного державного ревізора-інспектора відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Людмили Мовчан.

Нагадаємо, НАЗК склало топ порушень за червень, у рейтинг потрапили два нардепи.

Українські Національні Новини

Політика