nazk-vneslo-pripis-ministru-sotspolitiki-schodo-diy-16-yogo-pidleglikh

НАЗК внесло припис міністру соцполітики щодо дій 16 його підлеглих

 • 9630 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону Міністру соціальної політики України Андрію Реві щодо вчинення його підлеглими протиправних дій. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба НАЗК, передає УНН.

"Згідно з приписом, Національне агентство вимагає провести службові розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню посадовими особами правопорушень, пов’язаних з корупцією, та вжити заходів у встановленому законом порядку", - йдеться у повідомленні.

Заокрема, за результатами проведеної Національним агентством планової перевірки встановлені порушення щодо подання декларацій до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, стосовно 16-ти працівників Мінсоцполітики.

Також у приписі йдеться про вимогу надати Національному агентству інформацію про виконання Антикорупційної програми Міністерства соціальної політики України на 2017 рік за IV квартал та розпочати оцінку корупційних ризиків у діяльності Міністерства соціальної політики України у 2018 році.

Нагадаємо, Національне агентство з запобігання корупції повторно запрошує до себе народного депутата Євгена Дейдея для надання пояснень щодо звернень із запитами до Генпрокуратури на свою користь.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП