nazk-vneslo-pripis-miskomu-golovi-sum

НАЗК внесло припис міському голові Сум

 • 13105 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції внесло приписи Сумському міському голові Олександру Лисенку та голові Білоцерківської районної ради Володимиру Шевченку. Про це повідомляє УНН, посилаючись на прес-службу НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції внесло приписи про порушення вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів та інших порушень Закону України "Про запобігання корупції" Сумському міському голові та голові Білоцерківської районної ради Київської області", - йдеться в повідомленні.

Так, внесено припис Сумському міському голові Олександру Лисенку стосовно директора КП "Шляхрембуд" Сумської міськради Олександра Вегери, який не повідомив про наявність у нього потенційного конфлікту інтересів, зумовленого підпорядкуванням йому близької особи, а саме дочки, вказали у Нацагентстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд визнав корупціонером міського голову Сум

Також внесено припис голові Білоцерківської районної ради Київської області Володимиру Шевченку стосовно головного лікаря комунального закладу Київської обласної ради "Білоцерківський обласний онкологічний диспансер" Ярослава Колесніка. Він, за даними НАЗК, прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, що виник у зв’язку із підписанням наказів про преміювання своєї дочки. У Нацагентстві вказали, що цим він порушив вимоги, встановлені у пункті 3 частини першої статті 28 Закону.

Нагадаємо, НАЗК внесло припис голові Рівненської обласної ради.

Українські Національні Новини

Політика